38 5 Inches In Feet



38 5 Inches In Feet

Introduction to 38 5 Inches in Feet

What are Inches?

Inches are a unit of length or distance measurement in the imperial and United States customary systems. One inch is equal to 1/12 of a foot and is denoted by the symbol “in”.

What are Feet?

Feet are a unit of length or distance measurement in the imperial and United States customary systems. One foot is equal to 12 inches, and is denoted by the symbol “ft”.

How to Convert 38 5 Inches to Feet

Converting 38 5 inches to feet can be done by dividing 38 5 by 12. This results in 3.208 feet, or 3 feet and 2.5 inches.
Conclusion
38 5 inches is equal to 3.208 feet, or 3 feet and 2.5 inches. This conversion can be done by dividing 38 5 by 12.

Related Video:


Questions and Answers:

Table of Content:

1. 1 feet = ... inches


12 inches
maaf kalo salah...

2. l am faur feet five inches tan terjemahkan​


Jawaban:

Saya faur kaki lima inci cokelat

Jawaban:

Saya empat kaki lima inci cokelat

Penjelasan:

semoga membantu


3. If on a map scale drawing 6,174 feet are represented by 45 inches, then a scale of 20 inches represents how many feet?


Jawaban:

0,3 feet

Penjelasan dengan langkah-langkah:

Translate :

Jika pada skala peta gambar 75 kaki diwakili oleh 45 inci, maka skala 1/5 inci (konversikan ke desimal) mewakili berapa kaki?

Penyelesaian :

\begin{gathered}\frac{75kaki}{45inci} = \frac{x}{0.2inci} \\ \frac{45inci}{75kaki} \times 0.2inci \: = x \\ 0.3kaki = x\end{gathered}

45inci

75kaki

=

0.2inci

x

75kaki

45inci

×0.2inci=x

0.3kaki=x

Penjelasan dengan langkah-langkah:

yuyonghagileul balabnida(◍•ᴗ•◍)✧*。


4. A caterpillar is 2 3⁄6 inches long. A snake is 38 3⁄6 inches long. How much longer is the snake?


the snake is 36 inches longer

5. If on a map scale drawing 75 feet are represented by 45 inches, then a scale of 1/5 inch (convert to decimals) represents how many feet?


0,3 feet

Penjelasan dengan langkah-langkah:

Translate :

Jika pada skala peta gambar 75 kaki diwakili oleh 45 inci, maka skala 1/5 inci (konversikan ke desimal) mewakili berapa kaki?

Penyelesaian :

[tex]\frac{75kaki}{45inci} = \frac{x}{0.2inci} \\ \frac{45inci}{75kaki} \times 0.2inci \: = x \\ 0.3kaki = x[/tex]


6. 5 feet sama nilainya dengan?


1,667 yard

mungkin itu jawaban paling akurat

btw like dong

Jawaban:

5 feet = 30,48 x 5 = 152,4cm

5 feet = 3280,84 : 5 = 0,001524 km

5 feet = 3,281  : 5 = 1,524 m


7. to 36 inches long and 20 inches in diameter . A ripe jackfruit will have yellow - brown skin inside artinya​


Panjangnya mencapai 36 inci dan diameternya 20 inci. Buah nangka yang matang akan memiliki kulit yang kuning kecoklatan.


8. Berikut ini merupakan tiga contoh satuan ukuran yang disediakan oleh program CorelDRAW, kecuali? A. Decimeters, points, didots B. Points, didots, feet C. Feet, kilometers, inches D. Yards, inches, pixels


Jawaban:

B. Points, didots, feet

Penjelasan:


9. arti victory is not won in miles but in inches win a litte now,hold your ground


Kemenangan tidak menang di mil tapi dalam inci menang sedikit sekarang, terus tanah Anda

10. berapa cm 1 inches itu?


dari 0 cm ke 2,54 centimeter
1 inchi = 2,54 cm1inches itu sama dengan 2,54 cm

11. 1.I am wearing shoes in .... A.neck B.leg C.foot/feet 2. Rini wearing socks in .... A.finger B.leg C.foot/feet


1. I am wearing shoes in foot/feet
a. foot/feet
> Saya sedang memakai sepatu di kaki
2. Rini wearing socks in leg
b. leg
>Rini memakai kaus kaki di kaki

Semoga membantu dan bermanfaat1. c. foot/feet
2. b. leg

12. i have ten.... in my feet​


Jawaban: finger toes/ jari kaki

Penjelasan:

semoga membantu dan jadikan terbaik ya ^-^

Terima kasih

Jawaban:

I have ten toes in my feet

semoga bermanfaat


13. what is 12 inches to 44 inches as a fraction?​


Jawaban:

64ths 32nds 16ths 8ths 4ths half whole decimal

(in)

Load Calculator!

1/64 0.0156

2/64 1/32 0.0313

3/64 0.0469

4/64 2/32 1/16 0.0625

5/64 0.0781

6/64 3/32 0.0938

7/64 0.1094

8/64 4/32 2/16 1/8 0.1250

9/64 0.1406

10/64 5/32 0.1563

11/64 0.1719

12/64 6/32 3/16 0.1875

13/64 0.2031

14/64 7/32 0.2188

15/64 0.2344

16/64 8/32 4/16 2/8 1/4 0.2500

17/64 0.2656

18/64 9/32 0.2813

19/64 0.2969

20/64 10/32 5/16 0.3125

21/64 0.3281

22/64 11/32 0.3438

23/64 0.3594

24/64 12/32 6/16 3/8 0.3750

25/64 0.3906

26/64 13/32 0.4063

27/64 0.4219

28/64 14/32 7/16 0.4375

29/64 0.4531

30/64 15/32 0.4688

31/64 0.4844

32/64 16/32 8/16 4/8 2/4 1/2 0.5000

33/64 0.5156

34/64 17/32 0.5313

35/64 0.5469

36/64 18/32 9/16 0.5625

37/64 0.5781

38/64 19/32 0.5938

39/64 0.6094

40/64 20/32 10/16 5/8 0.6250

41/64 0.6406

42/64 21/32 0.6563

43/64 0.6719

44/64 22/32 11/16 0.6875

45/64 0.7031

46/64 23/32 0.7188

47/64 0.7344

48/64 24/32 12/16 6/8 3/4 0.7500

49/64 0.7656

50/64 25/32 0.7813

51/64 0.7969

52/64 26/32 13/16 0.8125

53/64 0.8281

54/64 27/32 0.8438

55/64 0.8594

56/64 28/32 14/16 7/8 0.8750

57/64 0.8906

58/64 29/32 0.9063

59/64 0.9219

60/64 30/32 15/16 0.9375

61/64 0.9531

62/64 31/32 0.9688

63/64 0.9844

64/64 32/32 16/16 8/8 4/4 2/2 1/1 1.000

Penjelasan dengan langkah-langkah:

baca tuh


14. wo have two feet in Indonesian​


Jawaban:kamimemilikiduakaki

maaf kalo salah

Siapa yang punya untuk kasih makan dalam Indonesia maaf kalo salah :(

15. 5 feet berapa inchi​


Jawaban:

60 inchi

Penjelasan:

Maaf kalau salah :v


16. buying feet and meat in the schol​


Jawaban:

membeli kaki dan daging di sekolah

Penjelasan:

Note:

#brainly.co.id

#followme

#jawabantercerdas

#semogamembantu


17. to 36 inches long and 20 inches in diameter . A ripe jackfruit will have yellow - brown skin inside artinya​


Jawaban:

To 36 inches long and 20 inches in diameter . A ripe jackfruit will have yellow - brown skin inside. = Dengan panjang 36 inci dan diameter 20 inci. Buah nangka yang matang akan memiliki bagian dalam kulit berwarna kuning kecokelatan.

Penjelasan:

Semoga membantu


18. How big can a tree trunk be in circumference? a. 60 feet b. 16 feet c. 18 feet d. 80 feet​


Jawaban:A. 60 feet

Penjelasan:maaf kalo salah :v


19. i use a ________ in my feet to go to school​


Jawaban:

I use a shoe in my feet to go to school

Jawaban:

pair of proper shoes (jamak) karena kalau shoe saja berarti hanya 1 kaki yang pakai sepatu.


20. i have ten.... in my feet​


Jawaban:

toes

artinya "akupunya10jari dikaki"

Jawaban:

i have ten toesin my feet

Penjelasan:

Toes jika diartikan dalam bahasa indonesia artinya Jari kaki.

Maaf kalo slh, semoga membantu^^


38 5 Inches In Feet. There are any 38 5 Inches In Feet in here.